billig uttaket bestselger Junya Watanabe Som Gutter Mann Pantalones Vaqueros profesjonell dZw7bs

f7xCljd7hp
billig uttaket bestselger Junya Watanabe Som Gutter Mann Pantalones Vaqueros profesjonell dZw7bs
  • sammensetningen
    100% bomull, cupro, rayon, polyuretan, ull
  • detaljer
    denim bomull, kontrasterende applikasjoner, patchwork, normal midje, farge vask, foran nedleggelse, knapper, glidelås, multipockets, rette ben
  • tiltak
    Bredde 19 cm
billig uttaket bestselger Junya Watanabe Som Gutter Mann Pantalones Vaqueros profesjonell dZw7bs
Elsker Moschino Shorts Vaqueros billige rabatter JBNxM8
Gå til sider for Bedrift
Id Friidrett Stor Mann Shirt Logo se billig pris 78OJGGYE

Hei onsdag! Det er bek mørkt ute, og det er ikke lenge siden jeg våknet etter ukens siste nattskift. I dag har jeg vært helt i koma, og sovet utrolig godt. Det som er farlig med å sove lenge er jo at det blir vanskeligere å sove når natten sniker seg på igjen. Heldigvis er det som regel ikke noe problem dette, men så pleier jeg heller ikke sove til nærmere 16:00. Kroppen trengte nok bare å hente seg inn litt. Anyway, for deg som logger deg inn her ser du kanskje at jeg har ny header på bloggen! Og jeg er så strålende fornøyd med den! Syntes bloggen ser mer original ut slik, og ikke minst gir den et rent og delikat utrykk. Noe jeg syntes er viktig. Slagordet mitt “Sweethomeliving” kommer alltid til å følge meg, selvom jeg offisielt har byttet til “Eileen Stulen”. Dette er fordi jeg startet opp Instagram kontoen under dette navnet, og jeg føler det er en stor del av hverdagen min. Bloggen fokuserer veldig på hjem og trivsel, matlaging og slike huslige ting. I ny og ne kommer det til å dukke opp litt attåt, men i all hovedsak er det Sweet home living som er budskapet mitt♥

Jeg liker også utrolig godt selve layouten på bloggen min nå. Jeg har vært innom utrolig mange plattformer. På et tidspunkt gikk det nesten sport i å lage den fineste layouten. Når det er sagt så vil jeg gjerne gi et tips til deg som sitter med en blogger i magen, og det tipset er “Wordpress”. Aldri før har jeg vært mer fornøyd med bloggen, utseendemessig, men også praktisk. Dette er et helt annet nivå og ikke minst spennende å jobbe med! Stort, skremmende og kan nesten ta pusten fra deg ved første øyekast, men når du lærer deg de grunnleggende tingene finnes det ingen vei tilbake. Jeg husker godt jeg startet med å kjøpe meg et ferdig laget tema. Jeg tenkte at dette er sikker bare å klippe og lime, så er vi oppe å går. EH så feil kan man ta! Ja, temaet ligger der som et grunnleggende fundament. Men du bygger alt opp selv av byggeklosser og kan nesten designe bloggen slik du måtte ønske. I dag er jeg veldig fornøyd med layouten og ville ikke hatt det på noen annen måte. I alle fall nå 😉 Jeg er jo en person som ELSKER forandring så hvem vet. Den varer nok ikke evig, men i alle fall en god stund!

Etter inspirasjon fra Bloggen til Lene Blogg bedre har jeg i år laget meg noe vi kaller for årets ord. Mitt ord for 2018 er “Pågangsmot”. Dette ordet skal symbolisere det jeg jobber for og mot i hele 2018. Enten det er bloggmessig, personlige utfordringer eller situasjoner man møter i hverdagen. Årets ord skal beskrive året ditt og guide deg igjennom det. Som Lene skriver, skal det hjelpe deg å jobbe målrettet og engasjert igjennom året. Pågangsmot ble da mitt ord for 2018! Om en dag eller uke, eller måned kommer hvor jeg føler jeg har mangel på inspirasjon eller har en periode som er vanskelig å fokusere. Da skal nettopp dette ordet gi meg guts til å fortsette! Det er mitt mål for 2018. Å ha driv, pågangsmot og aldri gi seg.

­
91 75 81 23
[email protected]
Home / Systemer

TRIPLETEX – Online regnskapsystem

Effekt Regnskap samarbeider med det ONLINE regnskapssystemet Tripletex. Tripletex er et komplett økonomisystem som enkelt tilpasses behovene til din bedrift. Tripletex er en nettskyløsning, som kan benyttes uansett hvor du er i verden.

Faktura, regnskap, lønn og reiseregning i et og samme system

Effekt Regnskap ønsker å levere et effektivt regnskap med et regnskapssystem, som legger opp til å automatisere regnskapet optimalt. Med Tripletex ONLINE regnskapssystem, kan vi tilby denne dette!

Fortsatt er det mange som fører fakturaen selv, sender den over til regnskapsfører som, fører den inn i eget system. Vi ønsker å kvitte oss med all dobbel føring av alle bilag/fakturaer. Både du og vi kan begge koble oss opp på Tripletex. Med en gang bilagene er ført, så har du tilgang til regnskapstallene.

Tripletex Prosjekt

Med Tripletex Prosjekt kan Effekt Regnskap tilby prosjektregnskap!

Det er timene og produktene du lever av. Skal bunnlinjen bli noe å glede seg over, er det avgjørende at du har total kontroll over timer og utgifter med et effektivt prosjektverktøy. Med Tripletex har du full oversikt over alle bedriftens prosjektertil enhver tid.

For noen vil det være viktig å måle alt i prosjektet mot et budsjett, mens det for andre kun er påløpte timer og utgifter som står i fokus. I Tripletex kan du selv velge hvor omfattende du vil sette opp prosjektene, for du vil uansett ha full kontroll på alle tallene.

Med Tripletex sin unike mobilløsning kan prosjektdeltakere føre timer og kostnader på prosjektene mens de er ute på oppdrag, og du kan betale regninger og sjekke fakturaoversikten uansett hvor du er i verden.

Tripletex – Integrert kassesystem

Effekt Regnskap samarbeider med kassesystem leverandør Tellix – tellix.no. Vi setter opp Tripletex, slik at vi kan overføre dagsoppgjør automatisk. Vi sparer mye tid, du sparer penger. INGEN dobbelpunshing!

Tripletex – Integrert Netthandel

Effekt Regnskap samarbeider med webutviklingselskap, som kan tilby funksjonelle netthandelløsninger. Vi setter opp Tripletex slik at vi får overført ordre fra netthandelsystemet automatisk. Vi sparer mye tid, du sparer penger. INGEN dobbelpunshing!

Kontakt oss

Nyheter

Copyright © Xi'an Credit Trade Co, Ltd Alle rettigheter reservert.